top of page
Logo 2021-Onnockx-06.png

CONTACTEER ONS VIA HET FORMULIER, VIA E-MAIL OF KOM BIJ ONS LANGS.

Bedankt voor uw bericht. Wij antwoorden zo snel mogelijk.

LOCATIES

D W O R P

Alsembergsesteenweg 554
1653 Dworp
02/380.10.37
0475/70.40.08

info@onnockx.be

S I N T - G E N E S I U S - R O D E

Termeulenstraat 74c

1640 Sint-Genesius-Rode

02/380.10.37

0475/70.40.08

info@onnockx.be

foto onnockx dworp.jpg

ONZE WAGENS

Wij bieden onze klanten de keuze tussen drie soorten wagens: een witte Cadillac, een grijze Cadillac en een zilveren Chrysler.

car1.jpg
car2.jpg
car3.jpg

ONZE AULA

Onze aula is gelegen te Sint-Genesius-Rode (de kruising van de Termeulenstraat en de Zoniënwoudlaan). De hoofdingang kan u bereiken via de Termeulenstraat 74 c te 1640 Sint-Genesius-Rode.

Zowel langs de Zoniënwoudlaan als de Termeulenstraat zijn er enkele parkingsplaatsen voorzien binnen ons domein. Ook via de Zoniënwoudlaan is het mogelijk om de aula te betreden.

De banken in de aula bieden plaats aan een veertigtal personen.
De aula is uitgerust met een projectiescherm, waarop foto’s en of video’s kunnen worden afgespeeld, verder is er ook een moderne geluidsinstallatie waardoor de uitvaart geheeld persoonlijk ingevuld kan worden door individuele toespraken en perfect uitgekozen muziek.

aula2.jpg

FUNERARIUM

Familie en vrienden kunnen in ons funerarium afscheid nemen van hun dierbare op een waardige en respectvolle manier. Wij begeleiden de familie tot aan het funerarium, waar ze alleen kunnen zijn met hun dierbare. Wij blijven echter in de nabijheid, mocht u ons nodig hebben.

Neem afscheid op uw manier. Zelfs wanneer het niet vanzelfsprekend is, bijvoorbeeld na een ongeval. Laat u niets aanpraten door anderen. Het is niet gek of raar als u nog een tijdje bij uw overleden vader, moeder, opa, oma, of ander familielid wilt zitten.

Sluit niemand uit om hen te sparen. Vaak worden oude mensen of kinderen geweerd als het om afscheid nemen gaat. We zijn bang dat de emoties de gezondheid van opa of oma kunnen schaden, of dat een jong kind getraumatiseerd wordt als het zijn overleden moeder of vader ziet. Wanneer zij van bij het begin betrokken worden, kunnen zij deze confrontatie aan.

Kinderen worden niet noodzakelijk afgeschrikt, zeker niet als de mensen in hun omgeving er ook rustig op reageren. Kinderen kunnen bijvoorbeeld een laatste tekening maken om bij oma of opa op bed te leggen.

Een laatste groet betuigen is één van de momenten bij het rouwproces waar persoonlijk contact niet te onderschatten valt. De naaste familie voelt dat ze niet alleen zijn met hun verdriet, vaak voelen ze op deze momenten de verbondenheid met de andere mensen die hun respect betuigen aan de overledene. Zij steken als het ware de familie een hart onder de riem.

PARTNERS

GEMEENTES

 

Via de links van de gemeenten kan je de officiële belastingen van de begraafplaatsen terug vinden.

Opgelet : belastingen van de begraafplaatsen zijn wettelijke vastgelegde tarieven en kunnen niet gewijzigd worden door de begrafenisondernemer. Je kan deze bedragen terugvinden op de website van de gemeente.

Voor andere gemeenten mag u ons altijd contacteren zodat wij u de nodige informatie kunnen geven.

CREMATORIA

 

Court-Saint-Étienne
“Champ de Court”
http://crematorium-champdecourt.be

Drève Eugène Goblet d’Alviella 1 –  1490 Court-St.-Etienne

Zemst “Daelhof”
http://www.havicrem.be/

Erasmuslaan 50 – 1804 Cargovil Eppegem-Zemst

crematorium Ukkel
http://www.cremabru.be/nl/

Stillelaan 61 – 1180 Ukkel

VERSCHILLENDE LEVERANCIERS

  • Stiltebeeld : http://www.stiltebeeld.nl
    voor het maken persoonlijke handafdrukken, gezichtsafdrukken, …
    Om zo een mooie herinnering te behouden van de geliefde overledene.

  • Uitstrooiing op zee : sunships.be
    Inlichtingen over asverstrooiing op zee.

 

NUTTIGE LINKS

POSTBEDELING

 

Voor alle informatie omtrent postbedeling verwijzen we u door naar de website van Bpost.

https://www.bpost.be/ 

bottom of page